"Muhteşem Yüzyıl" 44.Bölüm 2.Fragman: (HQ) (Valide: - Derhal o tacı çıkar Hürrem. Sen kimsin de benim karşıma böyle çıkıyorsun? Valide: - O nikah bozulacak Hürrem, zira aslanım herşeyi öğrenecek.) (Süleymen: - Şu an bize yüzünü göstermedi, bize çok yakın, içimizden biri, aklında biri var mı, kim yapmış olabilir? Süleyman: - Dün gece nereye kayboldun Malkoçoğlu?) (Hürrem: - Ben artık hür ve nikahlı bir kadınım, sen ise bir kul, bir kölesin işte gerçek bu.) (Matrakçı: Boş ol...Boş ol...Boş ol...) (Valide: - Bu bir oyun İbrahim ve biz bu oyunu bozmak mecburiyetindeyiz. Süleyman: - Validem bana birşeyler anlattı, Hürrem'le alakalı. Valide: - En azından Leo'yla yaşadıklarını anlat, Süleyman inanmıyor bana. Süleyman: - Ressam Leo'yla aralarında ne geçti? Bana ne biliyorsan anlat.)
"Muhteşem Yüzyıl" 45.Bölüm 1.Fragman: (HQ) (Nigar: - Paşam, siz, burada... İbrahim: - Nigar Kalfa bana ait Matrakçı, benim hatumun o. Hatice: - Aaahhh...İbrahiimmm...) (Aybike: - Sen mi beni koruyacaksın? Malkoçoğlu: - Şüphen olmasın, dayan.) (Mahidevran: - Böyle yaşamaktansa ölmeyi tercih ederim. Bitti artık İbrahim, boynumu bükmeyeceğim.) (Hürrem: - Seni kimin okla zehirlediğini öğrendim.) (Mahidevran: - Gönderin beni, daha fazla kalamam bu sarayda. Mustafa: - Bu saraydaki ağlayan tek kadın benim annem, ben artık buna izin vermeyeceğim.) (Daye: - Valide Sultan'ımız bu akşam sizi yemeğe çağırdılar.) (İbrahim: - Sen kimsin be adam? Behram Paşa: - Ecelinim Paşam.)
"Muhteşem Yüzyıl" 45.Bölüm 2.Fragman: (HQ) (Mustafa: - Hiç kimse annemi üzemeyecek, artık buna izin vermeyeceğim. Kim seni üzerse karşısında beni bulur. Mahidevran: - Buraya çok daha güçlü döneceğim. Zira, tahtın en kuvvetli adayı benimle birlikte olacak.) (Hürrem: - Seni kimin okla zehirlediğini öğrendim. İbrahim: - Bunu bana niye söyleyesin ki Hürrem Sultan?) (Ayaz Paşa: - Bildiğim herşeyi Hünkar'ımıza anlatırım. İbrahim: - Ne anlatırsın Hünkar'ımıza? (İbrahim: - Nigar Kalfa bana ait Matrakçı.)) (Daye: - Valide Sultan'ımız bu akşam sizi yemeğe çağırdılar.) (Behram Paşa: - Yanlış yaptın artık kimse kurtaramaz seni. Behram Paşa: - Hünkarım sizinle konuşmam gereken mühim bir mevzu var.)
"Muhteşem Yüzyıl" 46.Bölüm 1.Fragman: (HQ) (Falcı: - Yalnız biz ejderha yaşıyormuş sarayda. Ölüm, ölüm var burada. Denizlerin mavisi, kızıl kana bulanacak. Ejderha herşeyi, herkesi sarıp sarmalayacak.) (Mustafa: - Gerçekler demire, pir gayretine, Ya Ali, huuu.) (Behram - Ağalar baksanıza. Pargalı: - Boşuna bağırma.) (Süleyman: - Mustafa'm, aslan parçası, evine, sarayına hoşgeldin. ) (Hürrem: - Şehzade Mustafa'yı bana ve evlatlarıma karşı kullanacaklar.Bir an evvel sancağa gitmeli bu ana oğul.) (Süleyman: - Dile benden ne dilersen. Mustafa: - Evladınız olmaktan gayri lütuf istemem.) (Hürrem: - Adım gibi eminim beni öldürmek için yeni bir oyun bu.)
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz